четвер, 22 липня 2010 р.

Враження

Насправді, було дуже цікаво. З тренінгу найбільше запамяталися обговорення, яких біло чимало))) Новою стала організація роботи в парі. Вже міркую над тим як організувати навчання у себе закладі. Всім гарного літа!

2 коментарі:

  1. Вражень дуже, дуже багато!!!! Найважчим було переламати свою свідомість щодо ролі вчителя в цій програмі навчання. Але хвала авторам тренінгу для фасилітаторів та нашим тренерам, які допомогли нам все зрозуміти вже на третій день навчання! Тепер чекаю з нетерпінням вересня, щоб розпочати навчання, не буду таїти є хвилювання як воно буде… побачимо.

    ВідповістиВидалити
  2. Минуло більше тижня після закінчення тренінгу. Можливо, відстань ще невелика, і якісь враження ще не встигли сформулюватися за такий короткий проміжок часу. До того ж - відпустка, самі розумієте...
    Без рефлексії, тобто без спроби довго розмірковувати і красиво висловлювати, мої враження від тренінгу - картинка "Пані Ніна показує на руці ідею проекту "Парк пахощів". Такий собі тренінг з антиглобалізму :)
    Я б собі таку світлину повісила б на стіні кабінету, в повний зріст! :)
    В своєму проекті "Трудова міграція" ми мали б підсумку сказати, що навчили реєструватися та працювати в системі фріланс три родини і тим самим переконали двох жінок не їхати в пошуках кращої долі на чужину. Тобто не загально сказати: "врятуваали дві родини", а конкретно: "дали інструмент для заробляння грошей".
    Дуже корисний тренінг і дуже якісно проведений! Окрема подяка нашим тренерам!
    Зустрінемося на майстер-класі! Пропоную продовжити традицію і залучити компьютерну базу Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім.О.Макарова в Дніпрі. Якщо склад учасників майстер-класу буде відовий заздалегідь, то можна влаштувати екскурсію до збирального цеху Південмашу!

    ВідповістиВидалити